Να στείλετε μήνυμα
Αρχική Σελίδα

MAXPOWER INDUSTRIAL CO.,LTD

Κίνα MAXPOWER INDUSTRIAL CO.,LTD Πιστοποιήσεις
Κίνα MAXPOWER INDUSTRIAL CO.,LTD Πιστοποιήσεις
Το Maxpower είναι ένα ποιοτικό σταθερό εργοστάσιο, συνεργαζόμαστε ήδη περισσότερο από 10 έτη.

—— Christo Δαβίδ

Το Maxpower έχει ένα ευρύ φάσμα της σειράς μπαταριών, πολύ καλό για την εμπορική επιχείρησή μας στην πηγή η μεγαλύτερη μέρος της μπαταρίας και των προτύπων. Η υπηρεσία ρ ομάδων πωλήσεών σας πολύ συμπαθητική επίσης. Ευχαριστίες για την υποστήριξή σας.

—— Peter Wright

Η υψηλής θερμοκρασίας μπαταρία Maxpower κάνει μια καλή ποιότητα. Αγοράζουμε τα κύτταρά τους και κάνουμε τη συσκευασία στην τοπική αγορά, οι πελάτες μας που όλοι δίνουν ένα αγαθό ανατροφοδοτούν σε μας. Ευτυχής να συνεργαστεί με τους! Και επιθυμία μπορούμε να πάμε πάρα πολύ…

—— Christophe

αγοράζουμε τον ανεφοδιασμό μπαταριών ν βουλευτή λι-po στο τέλος μας - χρήστης για τη συσκευή εκτύπωσης. Τώρα κάνουμε το εμπορικό σήμα μας από τους. και κρατήστε στη συνεργασία.

—— Andrea Kaspin

Η λι-ιονική μπαταρία Maxpower ταιριάζει με κινητό μας και κάνει το εμπορικό σήμα μας στην αγορά της Ινδίας περισσότερο από 5 έτη. Πολύ καλή πώληση. Δώστε την υποσχεμένη εγγύηση.

—— Rejesh Jain

Είμαι Online Chat Now

MAXPOWER INDUSTRIAL CO.,LTD

1 2 3 4
MAXPOWER INDUSTRIAL CO.,LTD MAXPOWER INDUSTRIAL CO.,LTD MAXPOWER INDUSTRIAL CO.,LTD MAXPOWER INDUSTRIAL CO.,LTD
Εργοστάσιο MaxPower Γραμμή παραγωγής μπαταριών Μπαταρίες που εξετάζουν το δωμάτιο Μηχανή μπαταριών
Στοιχεία Εταιρίας:
Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Εξαγωγέας
Κύρια Αγορά : Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ευρώπη
Ανατολική Ασία
Νοτιοανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Αφρική
Ωκεανία
Μάρκες : MaxPower
Αριθμός Υπαλλήλων : 500~600
Ετήσιες πωλήσεις : 6million -10million
Ιδρύθηκε Έτος : 2001
Εξαγωγή pc : 80% - 90%
Sales office :: Shenzhen Office, HK Office

Η βιομηχανική Co. ΕΠΕ Maxpower είναι ένας από τον κύριο επανακαταλογηστέο κατασκευαστή μπαταριών και φορτιστών στην Κίνα που ενσωματώνει την Ε&Α, την παραγωγή και τις πωλήσεις του λι-ιόντος, LifePO4, της λι-πολυμερούς επαναφορτιζόμενης μπαταρίας, και των φορτιστών. Έχουμε τη σύγχρονη βάση παραγωγής μας στην Κίνα με μια συνολική περιοχή εγκαταστάσεων 30.000 τετραγωνικών μέτρων και του υπαλλήλου περίπου 1000 συμπεριλαμβανομένου 80 100 επαγγελματικού QC προσωπικού μηχανικών Ε&Α και.

 

Τα προϊόντα μας χρησιμοποιούνται ευρέως στα καταναλωτικά ηλεκτρονικά και το βιομηχανικό εξοπλισμό όπως τα εργαλεία δύναμης, φωτισμός έκτακτης ανάγκης, UPS, ηλεκτρικές μοτοσικλέτες, ηλεκτρικό λεωφορείο, υβριδικό αυτοκίνητο, ηλεκτρική σκούπα, ιατρική συσκευή και ούτω καθεξής.

    

 

Εξάγουμε κυρίως στην Ευρώπη, την Ιαπωνία, τις ΗΠΑ, τη Νότια Κορέα και άλλες χώρες στον κόσμο. Από την καθιέρωσή μας, εστιάζουμε σε υψηλό - η ποιότητα, άριστος προ ή μετά από την υπηρεσία πωλήσεων και παίρνει την ευθύνη για κάθε κύτταρο που παράγουμε. Μερικές από σφαιρικές τοπ 500 επιχειρήσεις έχουν συνεργαστεί ήδη με μας λόγω της καλής φήμης μας από εσωτερικό και oversea την αγορά.

 

 

Από την έναρξή του, Maxpower έχει εφαρμόσει αυστηρά το ποιοτικό σύστημα διαχείρισης ISO9001 για να εξασφαλίσει ποιότητα των προϊόντων. Επιπλέον, πιστοποιούμαστε επίσης με τα διοικητικά πρότυπα περιβάλλοντος ISO14000 και όλα τα προϊόντα μας είναι υποχωρητικά με SGS τη δοκιμή, το CE, UL, την ΠΡΟΣΙΤΌΤΗΤΑ και RoHS.,

 

Στοχεύουμε να είμαστε ενεργειακός προμηθευτής πρώτης θέσης στην Κίνα μέσω της αμοιβαίων προσπάθειας και της υποστήριξής μας. Σας καλωσορίστε για να είστε ο τοπικός πράκτορας ή ο διανομέας μας στην αγορά σας. Είμαστε ακριβώς εδώ πάντα για σας!

 

Στοιχεία επικοινωνίας
MAXPOWER INDUSTRIAL CO.,LTD

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Sales Team

Τηλ.:: 86-755-28998225

Φαξ: 86-755-84564506

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)